Viziere și panouri de protecție

PARAVANE DE PROTECȚIE DIN PLEXIGLAS SAU POLICARBONAT COMPACT TRANSPARENT
Paravanele de protectie sunt simplu de utilizat, se instalează ușor pe birou, tejghea, banc de lucru sau recepție, optional cu elemente de fixare de tip colțar metalic sau cu ajutorul benzilor dublu adevize de pe tălpile de susținere (fără a fi nevoie să găuriți blatul)
Executăm paravane din 2 tipuri de materiale plastice :
1. Plexiglas transparent cu grosime de 3, 4, sau 5 mm.2. Policarbonat compact transparent cu grosime de 4 mm, 5 mm sau 6 mm.
Plexiglasul se remarcă prin rezistența foarte bună la zgâriere, la agenți chimici și prin pret de achizitie redus (față de policarbonat)
Policarbonatul compact este un material având transparența sticlei, incasant și deosebit de rezistent la șocuri, vibrații și lovituri.
Paravanele se pot realiza și după un anumit contur geometric, personalizat la comandă, pe baza fiecărui ghișeu în parte, în funcție de dimensiuni.
Pentru a facilita schimbul de documente, produse sau bani, paravanele pot fi prevăzute cu o fantă în partea de jos.

Pentru ofertă de preț vă rog să ne precizați dimensiunile și varianta de prindere.

VIZIERE Vizieră transparentă, din materiale plastice incasante de calitate superioară, pentru întreaga față, cu bretea elastică pentru fixare pe cap, rabatabilă și posibilitate de reglaj cu 2 șuruburi. Se pretează pentru utilizări repetate, putând fi ușor dezinfectată cu spirt/alcool. Domenii de utilizare: medicină, producție sanitară, vânzare la case de marcat, orice domeniu în care persoana este expusă publicului, împotriva picăturilor și stropilor proveniti din tuse, strănut sau respirație, respectiv împotriva altor tipuri de impurități.
Greutatea vizierei: 40 grame

Pret: 12 lei/buc + TVA

  • May 11, 2020

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: